Diensten

  Neem contact op

  Neem contact met ons op of bel ons om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

  Telefonie

  Van nummers, lijnen, toestellen tot aan het datacentrum PBX. We leveren telefonie-diensten direct vanuit ons datacentrum in Amsterdam of Rotterdam. Ons team is voor 3CX gecertificeerd en klaar om u te helpen bij een eerdere telefonie uitdaging.
  Wij hebben ook de unieke mogelijkheid om via onze Web-Applicatie uw centrale uit te lezen en te bedienen.Lees meer »

  Web- en Couddiensten

  Om uw bedrijf te ondersteunen leveren we diverse betrouwbare cloud-diensten, waaronder 365, DUO Security, RMM (Remote Monitoring Management) en Web-servers.
  Naast web-applicaties zijn wij ook in staat uw web-site te bouwen, onderhouden en vernieuwen binnen uw favoriete CMS (Content Management Systeem).Lees meer »

  Project management

  Veel ICT projecten hebben een onduidelijk verloop qua tijd, kosten of communicatie. Door het project aan te sluiten op het bedrijfsproces zijn de benodigde functionaliteiten en prioriteiten duidelijk. Vervolgens offreren wij het project op basis van dit proces, zodat kosten beheersbaar en verklaarbaar zijn. Door alle stappen helder op papier te zetten kan een realistische inschatting qua tijd gemaakt worden. Om te voorkomen dat er onverwachte kosten ontstaan werken wij met revisie momenten, welke binnen de offerte meegenomen worden. De feedback wordt op dat moment gebundeld en op vaste momenten besproken. Hierdoor blijft het traject overzichtelijk en beheersbaar.Lees meer »

  Netwerken

  Voor de kwaliteit en stabiliteit van onze netwerken, werken wij met open-source firewall oplossingen. Laat ons u ondersteunen bij complexe netwerk situaties, instabiliteit en VPN-bruggen. Geen hoge maandelijkse licentiekosten voor uw VPN-verbindingen, maar stabiele en veilige OpenVPN bruggen.Lees meer »

  Ondersteuning van de reisbranche

  Op zoek naar een partner welke op de hoogte is van de technieken en werkwijze binnen de Reisbranche? Wij ondersteunen diverse partijen met Amadeus oplossingen, AIR files, gespecialiseerde e-mailoplossingen en diverse reis gerelateerde administratiesystemen.Lees meer »

  Hosting en VPS

  Bent u opzoek naar een stabiele en betrouwbare oplossing voor uw web-site(s), of heeft u een server nodig voor uw bedrijfsactiviteiten? Wij bieden alle denkbare vormen, van FreeBSD tot Windows, geinstalleerd en klaar voor gebruik binnen 15 minuten. Voor het beheren van uw hosting, bieden wij 3 verschillende systemen, cPanel, DirectAdmin en Plesk.Lees meer »