Blog

SBA en Hogeschool Rotterdam organiseren online stagemarkt voor techniekstudenten

De coronacrisis maakt ook het vinden van stageplekken lastiger. Het fysiek samenkomen op locatie is niet mogelijk, daarom hielp SBA bij de organisatie van Student in Bedrijf – een online netwerkevent rond stages en afstudeeropdrachten voor studenten en bedrijven in opdracht van de Hogeschool Rotterdam.

“Een jaar geleden is Hogeschool Rotterdam | RDM Centre of Expertise (een facilitator voor samenwerkingsprojecten tussen onderwijs, onderzoek en bedrijven) gestart met de organisatie van een instituut overstijgende stagemarkt voor de technische opleidingen. De organisatie […]

Read more...

SBA als vrijwillig IT-expert om een touroperator in Rwanda te helpen.

Dit jaar is moeilijk voor iedereen, vooral voor ontwikkelingslanden. Daarom is SBA toegetreden bij een vrijwilligersinitiatief onder leiding van de Nederlandse vrijwilligersorganisatie PUM (Programma Uitzending Managers).
PUM faciliteert de groei van het MKB in ontwikkelingslanden en opkomende markten en creëert een positieve impact op de economie, het milieu en de maatschappij.
Één van de vrijwilligersexperts is onze oude vriend en partner Coos ten Siethoff, die zijn expertise op het gebied van reismanagement deelt met startup-projecten in ontwikkelingslanden.
Als bedrijf met expertise op […]

Read more...

SBA helpt “Aad van Loon Sport” met een registratiesysteem voor buitentrainingen.

We houden van sport! Op het moment is onze sportschool “Aad van Loon Sport” begonnen met buitentrainingen. Door de overheidsregels zijn dergelijke activiteiten echter nog steeds beperkt, registratie vooraf en een beperkt aantal mensen. Om het inschrijven voor de groepslessen te vergemakkelijken en telefonisch wachtrijen te voorkomen, hebben we de online registratiepagina voor alle buitentrainingen gemaakt.

De volledige trainingsagenda bevat details over het aantal beschikbare plaatsen voor elke les. Nu kan elk lid door alle activiteiten scrollen en zich eenvoudig […]

Read more...

Beauty by Sweden: Oriflame Start 2020 met INVITATIO Evenement Systeem

Samen met Oriflame, een globaal cosmetica bedrijf welke verkoopt in meer dan 60 markten, hebben we evenementen gemaakt waarin we nieuwe functionaliteiten hebben verwerkt, speciaal ontworpen om het beste van Oriflame’s incentivesysteem naar voren te brengen.

De Zweedse Schoonheids Gigant staat bekend om zijn internationaal kenmerkende evenementen. Dat betekende dat ons doel niet alleen is om moeiteloos evenementen administratie te doen, maar ook een exclusief ontwerp en goed ontwikkelde evenement pagina functionaliteiten te brengen.

Wat heeft ons geholpen om de Oriflame […]

Read more...

PREMIUM Automatiserings Programma voor CWM Survey & Inspection B.V.

SBA helpt CWM Survey & Inspection B.V. met organiseren van hun papieren administratie. 

Als een bedrijf met internationale relaties, kent CWM de procedures en import/export benodigdheden van veel verschillende landen en hun grensdouane-: papierwerk, tijd-management problemen, menselijke factor en andere omstandigheden welke het werk proces beïnvloeden. 

De PREMIUM web applicatie geeft CWM een voorsprong met geautomatiseerde controles van aanvragen, eenvoudige planning, geformatteerde invoer gegevens, heldere communicatie en een snelle levering van het benodigde digitale papierwerk naar hun klanten. Het programma helpt niet alleen CWM om kosten en tijd […]

Read more...

Beheer eenvoudig je eigen gebruikers

Eenvoudig zelf het overzicht behouden door je eigen gebruikers te beheren? Dit kan nu met onze tool de ‘’Customerportal’’. In de Customerportal beheer je eenvoudig alle personen binnen jouw organisatie.

Hoe fijn is het dat je zelf een gebruiker rechten kan geven op een mailbox, aliassen kan aanpassen of rechten geeft op een andere map of schijf. Deze handelingen zijn makkelijk uit te voeren in de Customerportal. Daarnaast is het mogelijk om zelf ook de gebruikers aan te maken, blokkeren […]

Read more...

Microsoft Teams Training

Nu een groot deel thuis aan het werk is i.v.m. met de Corona maatregelen is het belangrijk om met collega’s contact te houden.

Microsoft Teams is het ideale programma om te gebruiken voor de juiste communicatie met jouw team. Samen in contact blijven door met elkaar te chatten, te bellen of samen in bestanden te werken.

Teams is voor veel bedrijven nog onbekend terrein, om bekend te worden met de functies binnen Teams bieden we een online training aan. In deze […]

Read more...

Thuis aan het werk? Gebruik Microsoft Teams voor alle communicatie!

Thuis aan het werk? Momenteel zijn er veel bedrijven vanuit huis aan het werk. Dit is toch anders dan dat je met je collega’s op kantoor zit. Er is veel minder communicatie met elkaar en weet je niet goed wie met wat bezig is. Door samen te werken in Microsoft Teams kan je makkelijk met elkaar communiceren en bestanden met elkaar delen.

Momenteel zijn er veel bedrijven vanuit huis aan het werk. Dit is toch anders dan dat je met […]

Read more...

Innovation is essential!

When it comes to IT the development goes so fast, it’s hard to compete. And yet only in 2018 SBA spent more than 700 hours on technical research and product invention with implementing IOT in industrial environments and making labour easier by automation of processes. So for the coming 2020 we set the bigger goals on developing innovative solutions!

Read more...

We hebben een grote update voor INVITATIO Evenement Systeem! Nieuwe functies zijn toegevoegd!

Eenvoudige paginastyling – u hebt geen HTML-, CSS-kennis of professionele hulp nodig om uw evenementpagina op te maken. U kunt de evenementpagina eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke smaak, merkimago, klantwensen, enz. met de nieuwe INVITATIO Styling-instellingen.

Vanaf nu kunt u ook de evenement-media rechtstreeks vanaf de voorpagina uploaden en de evenement-abonnees afbeeldingen toevoegen en delen via de INVITATIO-app!

Hebt u een gast ster? Markeer de belangrijkste personen van het komende evenement, gebruik ons nieuwe aangepaste blok om de uitvoerders van het […]

Read more...