Websites

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Websites op maat
  • Open source CMS
  • Nieuwste technieken
  • Frisse uitstraling

Website ontwikkeling

SBA levert al ruim 10 jaar websites op maat. Deze ontwikkelen wij vaak met behulp van open-source content management systemen zoals WordPress of Joomla. Naast het ontwikkelen van de web-site kunnen wij zorg dragen voor het volledige traject om uw bedrijf een nieuw gezicht te geven op het internet.

Het ontwerpen, uitwerken, ontwikkelen, optimaliseren, hosten en beheren van de website behoren tot de mogelijkheden bij SBA. Wij gebruiken voor het ontwikkelen de nieuwste, maar bewezen technieken waardoor de website bijvoorbeeld ook via mobiele apparaten bezocht kan worden. Vanaf het aanvragen van het domein tot aan het beheren van de site, wij kunnen het allemaal. De wens van de klant staat hierbij centraal en u heeft de vrijheid in hoeverre u het uitbesteed. Als u al een domein heeft, het beheer zelf wilt doen of zelf liever de site host behoort dit tot de mogelijkheden.

Heeft u toch al een site?

Aanpassing van de huisstijl, uitbreiding van de organisatie, de uitstraling verbeteren of toch ook de mobiele internet gebruikers willen bereiken? Allemaal redenen om uw huidige website te voorzien van een frisse uitstraling. Zeker met het stijgende aantal mobiele internet gebruikers wordt het steeds belangrijker om ook via de smartphone of tablet bereikbaar te zijn.

 

Compleet pakket Nieuwste technieken
Frisse uitstraling Goede service
Klantenwens is centraal Toegang tot mobiele appartaten
Solide oplossingen Begrijpelijk beheer(CMS)