Projects - SBA en Hogeschool Rotterdam introduceren online stagemarkt voor technologiestudenten.

SBA en Hogeschool Rotterdam introduceren online stagemarkt voor technologiestudenten.


Project Description

Een jaar geleden is Hogeschool Rotterdam | RDM Centre of Expertise (een facilitator voor samenwerkingsprojecten tussen onderwijs, onderzoek en bedrijven) gestart met de organisatie van een instituut overstijgende stagemarkt voor de technische opleidingen. De organisatie van het oorspronkelijk fysieke evenement was in volle gang, maar Corona gooide roet in het eten en dus we moesten in allerijl op zoek naar een online oplossing.

Gezien de grote aantallen in deelnemende studenten en bedrijven werd het handmatig matchen van deze twee zeer tijdrovend en nagenoeg onmogelijk. Daarom waren wij in een ICT partner op zoek iemand die een product kon creëren die voldeed aan deze specifieke wensen en ideeën. SBA realiseerde een product waarbij het matchen van studenten en bedrijven volledig automatisch verliep in onze eigen beveiligde en vertrouwde Microsoft Teams omgeving. Vanuit dit product werden de studenten automatisch in zogenoemde rondetafelgesprekken gebeld, alsook verwijderd, en kregen zij vooraf en achteraf de mogelijkheid om deel te nemen aan webinars. En dit allemaal binnen zeer korte tijd. Wij zijn erg tevreden over het afgeleverde product en de prettige samenwerking.

Hogeschool Rotterdam | RDM Centre of Expertise

Ook opzoek naar een online oplossing voor het automatisch samenbrengen van mensen binnen uw eigen Microsoft Teams? Neem gerust contact op!