Web- en Clouddiensten

Exchange Online of Office 365

SBA heeft jarenlang zelf Exchange servers gehad in verschillende datacentra binnen Nederland. Tegenwoordig maken wij gebruik van het datacentrum van Microsoft binnen Europa. Microsoft zorgt voor de back-ups, updates, spamfilters en afhandeling van uw e-mails met daarbij een up-time SLA.

Exchange is een uitgebreide mailserver met een grote hoeveelheid mogelijkheden die in te stellen zijn via het Exchange Control Panel en de Microsoft Powershell. SBA zet uw wensen qua e-mail, contacten en agenda om naar een concrete set-up. Kortom, wij stellen de server volledig in en zorgen ervoor dat uw wensen vertaald worden in de juiste configuratie.

Exchange Online is uit te breiden met Office, het gaat dan om Office 365. Dit levert u de exchange dienst samen met office voor 5 systemen. Ook krijgt u de beschikking over wat andere functionaliteiten waaronder Sharepoint en Office Online (via uw smartphone en browser).

Cloud-computering

Voor sommige branches en bedrijven is het werken in de cloud de oplossing. Geen dure werkstations meer nodig en alles staat veilig online. Op het moment dat u denkt aan cloud computering bepalen wij samen met u wat de voor-en nadelen zijn om zo tot een verantwoorde keuze te komen. Zo maakt u geen keuzes waar later verborgen kosten uitkomen of waar uiteindelijk problemen of verrassingen uit voortkomen.

Probeer Office 365

Als cloud partner van Microsoft kunnen wij u een proefaccount aanbieden, zonder betalingsgegevens en/of contract. Kortom vrijblijvend Office 365 proberen. Hierbij krijgt u een test domein van Microsoft tot u beschikking, waarmee u direct aan de slag kunt. Neem contact met ons op voor meer informatie en binnen 24 uur heeft u toegang.

Voor meer informatie over Exchange Online, Hosting of Office 365

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.