Extern bureaublad

Werken vanuit een veilig datacentrum.

Werken in de cloud, extern bureaublad, is een functionaliteit welke ervoor zorgt dat u op afstand bij uw ICT omgeving kunt. In de meeste gevallen gaat dit doormiddel van Microsoft Remote Desktop.

Op deze manier kunnen wij op afstand helpen met uw computer problemen en deze gelijk voor u proberen op te lossen.

Via uw laptop, thin-client, desktop of telefoon maakt u verbinding met ons datacentrum. Wij controleren uw identiteit doormiddel van een gebruikersnaam en wachtwoord, indien dit correct is sturen wij een melding of sms naar uw telefoon om uw login-poging te verifiëren. Daarna krijgt u uw werkomgeving te zien, met uw dagelijkse applicaties en bestanden.

Wij hebben op dit moment twee datacentrum locaties, in Rotterdam en in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij zorgen dat uw apparatuur altijd beschikbaar is. Tevens voldoen beide datacentra aan alle veiligheidsnormen, iso-certificeringen en redundantie. Binnen het datacentrum virtualiseren wij uw oplossing om beschikbaarheid te garanderen. Indien een server uitvalt wordt u automatisch gemigreerd naar een andere. Tevens kopieren wij uw data elke 4 uur automatisch naar ons andere datacentrum.

Wij baseren de kosten van het datacentrum op het aantal gelijktijdige gebruikers, waardoor u niet onnodig betaald voor parttimers.