Blog

Back to Blog

Microsoft Teams Training

Nu een groot deel thuis aan het werk is i.v.m. met de Corona maatregelen is het belangrijk om met collega’s contact te houden.

Microsoft Teams is het ideale programma om te gebruiken voor de juiste communicatie met jouw team. Samen in contact blijven door met elkaar te chatten, te bellen of samen in bestanden te werken.

Teams is voor veel bedrijven nog onbekend terrein, om bekend te worden met de functies binnen Teams bieden we een online training aan. In deze training zullen we samen met jullie de functies doornemen, welke er zijn en hoe jullie deze optimaal kunnen gebruiken. De training bestaat uit een klein gedeelte theorie en daarna gaan jullie samen met ons aan de slag. Onderdelen zoals de chat, teams aanmaken en beheren, vergaderingen starten en inplannen, bellen in Teams, bestanden delen en hierin samenwerken zullen we bespreken.

Staan jullie op het punt om aan de slag te gaan met Microsoft Teams, maar weten niet waar jullie moeten beginnen? Laat ons het dan weten zodat we jullie op weg kunnen helpen!

Interesse? Laat het ons weten door te mailen naar servicedesk@sba.nl

Originally posted 2020-04-21 15:05:41.

Share this post

Back to Blog