Blog

Back to Blog

Sensoren + Software om scheepsdata te verzamelen en te presenteren

Ons Scheeps Monitor & Meet Systeem (SMMS) wordt geïnstalleerd aan boord van een schip om de data van sensoren te verzamelen en te presenteren. Kortom, een prachtig systeem dat met behulp van sensordata een volledig overzicht geeft van alle draaiende onderdelen aan boord van het schip; denk aan: motoren, pompen, de locatie en het tankniveau.

SBA had naast het ontwikkelen van deze software het doel een veilige methode te implementeren om alle scheepsdata centraal te kunnen verzamelen.
Dit is bereikt doordat onze specialisten de lokale webserver via een VPN-Tunnel laat communiceren met de centrale webserver.

Daarnaast hebben wij twee monitoren geleverd en geïnstalleerd op de brug bij de kapitein en in de machinekamer.
Op deze monitoren wordt de interface van de SMMS weergegeven, waar alle data grafisch wordt gepresenteerd die door de sensoren zijn verzonden.

Kortom, een stukje maatwerk om zo efficiënt mogelijk om te gaan met grote hoeveelheden data, welke ook offline beschikbaar is.

Bent u ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte softwareoplossing voor uw bedrijf? Huiver dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Originally posted 2018-07-16 07:24:07.

Share this post

Back to Blog