Blog

Back to Blog

Inkoopprogramma

Voor Uniglobe Two Travel hebben we een applicatie ontwikkeld voor het verwerken van de facturen. Lees meer over de mogelijk heden van de applicatie.

Uniglobe Two Travel heeft aan ons aangegeven dat ze geen simpele manier hadden voor het verwerken van inkoopfacturen. Aan de hand hiervan hebben wij het inkoopprogramma ontwikkeld gebaseerd op hun wensen processen. Het doel van het inkoopprogramma was om op een makkelijke manier facturen te verwerken met de juiste gegevens bij de facturen.

Als er een mail met een bijlage naar het systeem van het inkoopprogramma wordt gestuurd, zal het systeem de bijlage herkennen als een factuur en opslaan als pdf. De factuur komt dan in de tabel ‘’te verwerken facturen’’ te staan. Bij het ontvangen van een inkoopfactuur per mail of andere manier kan het pdf bestand naar het inkoopprogramma gesleept worden.

In de tabel ’’te verwerken facturen’’ kan de inkoopfactuur geopend worden en zullen de benodigde velden ingevuld moeten worden. Als deze ingevuld zijn sla je de pdf op. De velden zijn dan gekoppeld aan de pdf. De pdf komt in de ‘’administratie’’ tabel terecht. De administratie kan dan nog de benodigde gegevens toevoegen en de andere gegevens controleren. Als alles correct is wordt de factuur opgeslagen en komt deze in het archief terecht. Opzoek naar een op maat gemaakt systeem voor uw inkoopfacturen? Neem dan contact met ons op

Originally posted 2019-05-20 12:01:40.

Share this post

Back to Blog