Blog

Back to Blog

Een online evenement pagina hoeft niet meer saai te zijn!

Maakt u nog steeds gebruik van gemeenschappelijke maar saaie agenda makers op uw social media pagina? Misschien is dit wellicht genoeg om een agenda notitie te plaatsen, maar niet opvallend genoeg om al uw mensen te interesseren voor u evenement.

U kunt de Likes en Shares tellen (net als wij), maar u kunt er niet op vertrouwen dat u iedereen bij elkaar brengt op de datum van het Event. Mensen kunnen simpelweg social media pagina’s vermijden (En eerlijk gezegd kennen wij genoeg professionals die Facebook, Twitter, Instagram, etc. niet gebruiken)

Wat als u zelf gespecialiseerd bent in het organiseren van evenementen?
Dan wilt uw partners, klanten en vrienden kunnen uitnodigen op een directe manier, op een gebruiksvriendelijke webpagina met alle details en gebruiksvriendelijke indeling.

Dus waarom zou u geen gebruik willen maken van een professionele en gebruiksvriendelijke tool om evenementen te creëren. Zodat iedereen een volledige evenement schema kan inzien om zichzelf daarna meteen in te schrijven.

Laten we zeggen dat u een reisbureau bent en uw organiseert regelmatig tours op maat.

Hiervoor hebben wij een aantal voorbeelden op basis van de meest populaire verzoeken op dit gebied samengesteld. Daarnaast aarzelen wij niet om een aantal originele evenementen te creëren die u de meerwaarde en de eenvoud van het evenementen systeem toont.

Daarnaast hebben wij niet eens alle opties gebruikt, het zijn er genoeg om het aan ieder zijn wensen te laten voldoen. Denk aan een online betalingssysteem, opmaat gemaakte CSS, diverse registratieformulieren, slide-shows, een locatiemap en nog veel meer functies. Test het zelf, we weten zeker dat je het leuk vindt!

Welkom op onze voorbeeld evenement pagina!

Originally posted 2018-02-16 12:19:13.

Share this post

Back to Blog