Blog

Back to Blog

SBA Scan App

De SBA Scan App is een veelzijdige applicatie, gebruiksvriendelijks, te koppelen met andere applicaties en eenvoudig uit te breiden. Lees er meer over in het volledige artikel.

De SBA Scan App is door SBA ontwikkeld om uwe voorraad makkelijk bij te werken aan de hand van een barcode of QR Code. U kan elk gewenst product welke een barcode of QR code bevat scannen.

De app biedt meer mogelijkheden dan alleen het scannen van producten. Het is mogelijk om bij het scannen van een product de gewenste lijst te selecteren waarin het product wordt opgeslagen. Ook bevat het mogelijkheden om het aantal stuks per verpakking in te voeren, de naam van het artikel.

Met extra modules kan de app ook gebruikt worden voor het bezorgen van pakketten. Via de API mogelijkheden kunt u er zelf tegenaan programmeren.

Naast de SBA Scan App heeft u ook toegang tot de website van de SBA Scan App. De website kan u doormiddel van je laptop of desktop bereiken. Op de website heeft u de mogelijkheid om een nieuw mobiel toestel te activeren, nieuwe lijsten aan te maken of de voorraad te bekijken.

Heeft u interesse of vragen over de SBA Scan app dan kan u contact met ons opnemen.

Originally posted 2019-04-08 10:04:44.

Share this post

Back to Blog