Projects - Gespecialiseerde Offerte Tool

Gespecialiseerde Offerte Tool


Project Description

SBA presenteert de nieuwe bedrijfsuitrusting – Gespecialiseerde Offerte Tool!

Gespecialiseerde offerte tool – is de nieuwe webapplicatie welke geleverd is aan één van onze eerste klanten in de industriële voertuigen industrie.

De tool is volledig afgestemd op de automatisering van het interne bedrijfsproces voor het maken van offertes. Zodra de product gegevens zijn ingevuld in het systeem, kunnen offertes in enkele stappen worden gemaakt! Het lijkt op een montagekit – je bouwt een offerte aan de hand van de benodigde bouwstenen, gekozen vanuit een bestaande lijst.

Vertalingen – een andere handige functionaliteit! Als jouw markt wereldwijd verspreid is, heb je de mogelijkheid om talen toe te voegen aan de applicatie voor partners en klanten. Wanneer je de producten invoert, maak je direct de vertaling op elk onderdeel. Zodra de product catalogus klaar is, kunnen offertes gemaakt worden in de beschikbare ingevoerde talen.

De benodigde offerte gegevens kunnen in een aantal kliks worden toegevoegd en opgeslagen in Pdf-formaat.  De offerte kan handmatig worden aangepast en veranderd, verrijkt met afbeeldingen en specificaties. De laatste pagina bevat een volledige prijsopgave voor de klant, welke de offerte ook kan controleren, bewerken en specificeren.

Zodra de klant akkoord is met de offerte, kan de gegenereerde lijst met specificaties direct worden gedeeld met de productie afdeling via een export vanaf de offerte tool.

Geen onnodig papierwerk, specificatie puzzels of de weg kwijt raken in vertalingen. Stop jouw goederen in het systeem, specificeer de bijzonderheden, vertaal de inhoud naar de talen van jouw markt. Zodra je hiermee klaar bent, bespaart het offerte systeem zeeën van tijd!