Projects - Taxi-service self-billing applicatie voor KLM

Taxi-service self-billing applicatie voor KLM


Project Description

Ons nieuwe project is gemaakt op speciaal verzoek van 4PL voor KLM Cityhopper.

Omdat het bedrijf constant gebruik maakt van diensten van meerdere taxibedrijven die door heel Europa zijn ingehuurd voor het cockpit- en grondpersoneel, vereist het aantal binnenkomende facturen per maand enorm veel tijd en handelingen om ze te controleren, verifiëren en eventueel bediscussiëren. En dit is waar het nieuwe project van SBA een echte oplossing wordt – precies en efficiënt!

Het volledig geautomatiseerde systeem genereert facturen voor de maandelijkse kosten van het bedrijf, waardoor het hele proces andersom verloopt. De regels op de facturen zijn een samenvatting van de gegevens – vluchtagenda, aantal bemanningsleden, aantal en duur van taxiritten, enzovoort. Zo’n groot bedrijf kan nu zijn bronnen drastisch besparen door gebruik te maken van het vermogen van het nieuwe systeem om een nauwkeurige opsomming te maken van alle diensten die door de andere bedrijven worden geleverd. De andere partij is vervolgens verantwoordelijk om de juistheid van gegevens te controleren en met de gemaakte kosten in te stemmen. Maar natuurlijk is het altijd mogelijk om de informatie handmatig te corrigeren en toe te voegen in geval van omstandigheden.

Na een initiële testfase staat het bedrijf op het punt om feedback te geven, waarnaar wij het systeem perfect zullen laten aansluiten aan de wensen.