Projects - Software voor het verzamelen van scheepsdata

Software voor het verzamelen van scheepsdata


Project Description

De software heet SMMS (Scheep Monitor & Meet Systeem), en is geïnstalleerd aan boord van een schip om de gegevens van sensoren te verzamelen en te presenteren.
Kortom een prachtig systeem die met behulp van sensoren een volledig overzicht geeft van alle draaiende onderdelen aan boord van het schip, denk aan: motoren, pompen, de locatie en het tankniveau.

SBA had naast het ontwikkelen van deze software het doel een veilige methode te implementeren om alle scheepsdata centraal te kunnen verzamelen.
Dit is bereikt doordat onze specialisten de lokale webserver via een VPN-Tunnel laten communiceren met de centrale webserver.

Daarnaast hebben wij twee monitoren geleverd en geïnstalleerd, deze staan op de brug bij de kapitein en in de machinekamer.
Op deze monitoren wordt de interface van de SMMS weergegeven, waarin alle data grafisch wordt gepresenteerd welke door de sensoren zijn verzonden.

Kortom een stukje maatwerk om zo efficiënt mogelijk om te gaan met grote hoeveelheden data, welke ook offline beschikbaar is.

Als u ook geïnteresseerd of opzoek bent naar een opmaat gemaakte softwareoplossing voor uw bedrijf, dan kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

monitax_2
More Information