Blog

Back to Blog

SBA als vrijwillig IT-expert om een touroperator in Rwanda te helpen.

Dit jaar is moeilijk voor iedereen, vooral voor ontwikkelingslanden. Daarom is SBA toegetreden bij een vrijwilligersinitiatief onder leiding van de Nederlandse vrijwilligersorganisatie PUM (Programma Uitzending Managers).

PUM faciliteert de groei van het MKB in ontwikkelingslanden en opkomende markten en creëert een positieve impact op de economie, het milieu en de maatschappij.

Één van de vrijwilligersexperts is onze oude vriend en partner Coos ten Siethoff, die zijn expertise op het gebied van reismanagement deelt met startup-projecten in ontwikkelingslanden.

Als bedrijf met expertise op het gebied van IT-services hebben we ons verenigd met Coos om IT-problemen op te lossen voor een touroperator “Virunga Ecotours” in Rwanda. Dit bedrijf worstelde met enkele verbeteringen aan de website om een ​​compleet overzicht te bieden van de diensten van het bureau: reisinformatie, reisarrangementen, formulieren voor boekingsaanvragen, enz.…. Er waren ook enkele aanpassingen aan de backend die moesten worden ondersteund: WordPress-functies, instellingen voor mobiele weergave, mediaplaatsing, SEO en meer. We hielpen ook met het schrijven van handleidingen voor websiteontwikkeling en hebben wat meer gecompliceerde problemen zelf opgelost. Hetbelangrijkste is de kennis die we hebben doorgegeven om een ​​klein bedrijf te helpen zijn online prestaties te verbeteren.

Uiteindelijk kon alle relevante informatie online gepubliceerd worden, inclusief de reisarrangementen en het boekingsformulier. Hopelijk, als de coronacrisis voorbij is en reizen naar en in het mooie Rwanda weer mogelijk is, kunnen onze Rwandese collega’s het beste van Afrika laten zien! In de tussentijd kunt u hun updates volgen op https://www.virungaecotours.com/. Als u ook als expert een bijdrage wilt leveren, bekijk dan de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk op https://www.pum.nl/en/.

Wat betreft onze trouwe vrienden en klanten, volg SBA-updates en nieuws hier!

Originally posted 2020-08-10 09:47:50.

Share this post

Back to Blog