Blog

Back to Blog

Thuis aan het werk? Gebruik Microsoft Teams voor alle communicatie!

Thuis aan het werk?

Momenteel zijn er veel bedrijven vanuit huis aan het werk. Dit is toch anders dan dat je met je collega’s op kantoor zit. Er is veel minder communicatie met elkaar en weet je niet goed wie met wat bezig is. Door samen te werken in Microsoft Teams kan je makkelijk met elkaar communiceren en bestanden met elkaar delen.

Momenteel zijn er veel bedrijven vanuit huis aan het werk. Dit is toch anders dan dat je met je collega’s op kantoor zit. Er is veel minder communicatie met elkaar en weet je niet goed wie met wat bezig is. Door samen te werken in Microsoft Teams kan je makkelijk met elkaar communiceren en bestanden met elkaar delen.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een hub waarin meerdere office applicaties samen komen om te zorgen dat je als team aan de slag kan in 1 omgeving. Je kan nu samenwerken met meerdere collega’s in hetzelfde bestand op het hetzelfde moment. Daarnaast kan je met je collega’s chatten, bellen en een vergadering starten of inplannen. Ook is het mogelijk om je scherm te delen, zodat je kan laten zien wat je aan het doen bent.

Scherm delen?

Als je op afstand aan het werk bent is het soms lastig om iets aan collega’s of klanten uit te leggen. Hiervoor kan je de functie ‘’Scherm delen’’ in Microsoft Teams gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld in een vergadering, maar ook 1 op 1. Je geeft zelf aan of ze alles mogen zien of maar 1 applicatie. Op deze manier kan je makkelijk toelichten wat je bedoelt om misverstanden te voorkomen.

Heb je interesse in Microsoft teams? Je kan bij ons een maandelijks abonnement afsluiten inclusief mailbox en 1TB opslag voor maar €4,20 excl. BTW per gebruiker per maand.

Proberen of heb je vragen? Laat het ons weten door te mailen naar servicedesk@sba.nl

Originally posted 2020-03-18 15:00:30.

Share this post

Back to Blog